sony xperia z5 premium teszt videos sony xperia z5 premium teszt w

A belső memóriát illetően a Sony nem túl bőkezű, 16 illetve 32 GB között lehet választani, de ez megbocsátható, mivel a tárhely utólagos bővítésére, sok más csúcstelefonnal ellentétben, van lehetőség. A vas hasít – de sajnos a Snapdragon 810-es nemcsak teljesítményben, hanem a melegedést tekintve is igazodik hírnevéhez. A mobil hátlapja már pár percnyi keményebb menet hatására is már-már kellemetlenül meleggé tud változni, amit a Sony úgy kezel, hogy ha "kell", akkor szépen lekapcsolgatja a magokat. Ez normál körülmények között nem okoz teljesítménybeli csökkenést, de ha huzamosabb ideig pörögnek a CPU-k, akkor már igen. Ez sajnos az összképbe nem kevésbé rondít bele. A kijelző mérete nem változott, a Sony is maradt a jól bevált, 5, 2 colos méretnél. Úgy tűnik, hogy ez az a legnagyobb méret, amelyet a felhasználók is elfogadnak, és a gyártók is – utóbbi alatt azt kell érteni, hogy már nem akarják egymást túllicitálni, belátták, hogy azzal már inkább rontják, semmint javítják egy adott készülék esélyeit a piacon.

Miután a telefon képét így a szó szoros értelmében nagyítón keresztül nézzük, az alacsonyabb sűrűségű kijelzők azonnal viccesen pixelessé, "szúnyoghálóssá" válnak. Bár a hasonló szemüvegek, headsetek még ezzel együtt kis kifejezetten látványos élményt nyújtanak, hosszútávon nem túl immerzív az pixelfüggönyön át nézett tartalom. A 4K esetében ugyanakkor már más a helyzet: igaz még az irdatlan nagy felbontás sem gyomlálja ki teljesen a pixeleket a felhasználók látóteréből, azok már korántsem rajzolódnak ki olyan egyértelműen, mint akár a Quad HD kijelzős modellek esetében. Kihagyott ziccer? Erről az Z5 Premiumot egy Cardboard keretbe csúsztatva magunk is meggyőződhettünk: a rögtönzött VR-szemüveg meglepően szép képet produkált - igaz, a méretes telefon két vége valamelyest kilógott a kisebb eszközökhöz tervezett papírkeretből. A hatás ezzel együtt impresszív, a különböző Google Cardboard demókban körbenézve sokkal-sokkal szebb a kép, mint az eddigi próbálkozások. Ugyan az app által a renderelésre használt felbontás nem 4K, így némi fűrészfogazás észrevehető, a kijelző pixelsűrűsége hatalmas előrelépést hozott.

A Sony az IFA-n mutatta be új telefonjait, de meglepetés nem volt mivel már a kiállítás előtt kiszivárgott, hogy három modell érkezik, és azt is tudni lehetett, hogy ezek között főleg a kijelző méretében valamint felbontásában lesz különbség. A Z5 termékcsalád mindhárom tagja Snapdragon 810-es processzort és 16/32 GB-os belső tárhelyet kap (bővítési lehetőséggel, persze). A középső modell, 3 GB RAM-mal és 5, 2 colos Full HD kijelzővel is gazdagabb, míg a Compact modellbe 2 GB memória és 4, 6 colos, HD felbontású kijelző került. A mobilok külsőre követik a korábbi "zék" dizájnját, így elöl-hátul üveglap borítja őket, oldalt pedig fém – vagy a Compact esetében annak látszó műanyag. Mindhárom típus az IP68-as szabványnak megfelelően víz- és porálló. A mobilokon továbbra is dedikált gombot találunk a fényképezéshez, viszont az ikonikus, kör alakú bekapcsoló gomb eltűnt róluk, helyette egy lapos, sőt, süllyesztett, téglalap alapú megoldást kapunk; ez azért történt így, mert a Sony is beépített végre ujjlenyomat-olvasót a telefonokba, és a mérnökök úgy gondolták, hogy ez a szenzor a bekapcsoló gombon lesz a legjobb helyen.

  • Sony xperia z5 premium teszt 2019
  • 205 45 r17 használt gumi price
  • Bozsik józsef általános iskola komárom
  • Sony xperia z5 premium teszt hd
  • Mamucni: Nyuszi ül a fűben
  • Elektromos autó töltő kiépítése otthon
  • Kaptár 5 - Megtorlás - online film
  • A bosszú csapdájában 3. évad 32. rész tartalom – nézd online
  • Sony xperia z5 premium teszt tv
  • Ittasan ült volán mögé és még jogosítványa sem volt - Hír TV
  • Sony xperia z5 premium teszt 3
  1. Kecskemet mercedes gyár állás jelentkezés
  2. Ford mondeo mk4 hátsó embléma
  3. Amerika kapitány polgárháború teljes film videa
  4. Samsung galaxy s7 edge vízállósága
  5. Kültéri ping pong asztal tesco catalogue
ezetil-coca-cola-minifridge-25